برترین شبکه های اجتماعی در جهان
قبل از اینکه در مورد برترین شبکه های اجتماعی در جهان سخن به میان بیاوریم توضیحاتی در مورد جایگاه شبکه های اجتماعی در ایران را خدمتتون عرض می کنیم . می توان گفت که استفاده کاربران ایرانی از شبکه های اجتماعی با فیس بوک شروع شد اما در اواخر، انواع مختلف شبکه های اجتماعی و پیام رسان های به روز وارد بازار گردیده اند.این پیام رسان ها همانند: واتس اپ،تلگرام، وایبر، لاین، اینستاگرام، ایمو، توییتر و اسکایپ و… فقط قسمتی از این شبکههای اجتماعی هستند که به طور گسترده بوسیله ی کاربران ایرانی استفاده می شدند اما بعضی از آن ها به سبب های مختلف، بسیار بیشتر از بقیه ی پیام رسان ها معروف شدند. در یک نظرسنجی که از رفتارشناسی کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی گرفته شد. نشان داد که تلگرام و اینستاگرام از معروفیت ومحبوبیت خیلی بالایی در میان کاربران ایران برخوردار هستند.
حال می خواهیم در این مقاله که مطالعه ی آن به طور متوسط 3 دقیقه طول می کشد با ما هماراه باشید تا برترین شبکه های اجتماعی در جهان راخدمت شما عزیزان معرفی کنیم.
واتس آپ
اپلیکیشن واتس آپ یکی از پیام رسان هایی می باشد که در گوشی های هوشمند، کامپیوترهای شخصی و تبلت مورد استفاده قرار می گیرد. به وسلیه ی این اپلیکیشن می توانید تصویر، متن، پیام های صوتی و ویدئو را برای سایر کاربران ارسال کنید.
این اپلیکیشن در 19 فوریه 2004 به وسیله ی شرکت فیسبوک با مبلغی حدود 19.3 بیلیون دلار خریداری شد. ومی توان گفت که بیشتر از 1 بیلیون نفر از این اپلیکیشن برای برقراری ارتباط با آشنایان و حتی مشتریان شان هر روزه استفاده می کنند.
همچنین می توان گفت که واتس آپ بسیاری از ویژگی های تاره و مدرن را برای راحت تر کردن ارتباط در میان کاربران قرار داده است . اما در ابتدا کاربران تنها می توانستند تماسهای یک به یک برقرار کنند ، در حالی که حالا خصوصیت تماس تلفنی را دارا می باشد. برای این اپلیکیشن یک خصوصیت WhatsApp Status را قرار دادند که به کاربران این امکان را می دهد تا وضعیت (استوری)عکس،فیلم و متن را که پس از ۲۴ ساعت محو می شوند، به روز کنند.
تلگرام
تلگرام در آگوست 2013 در روسیه شروع به کارکرد. این شبکه در ابتدا فقط یک پیام رسان ساده بود و به مرور زمان با ظاهر شدن امکاناتی همچون گروه ها و کانال ها تلگرام تبدیل به یک شبکه اجتماعی شد. امکانات ویژه تلگرام همانند ایجاد کانال، گروههای خانوادگی و راحت بودن دسترسی به آن امکان استفاده از نسخه تحت وب و برقراری تماس صوتی ، این اپلیکیشن را به سرعت به پر استفاده ترین پیام رسان ایران تبدیل کرد. حالا نیز با وجود محدودیت فیلترینگ در سال های گذشته جزوء پرطرفدارترین پیام رسانها پرکاربرد برای ایرانیان می باشد.
می توان گفت که تلگرام همیشه در دسترس افراد بوده و، به یکی از کانالهای راه اندازی کسب و کار، بیشتر برای گروه مونث (زنان) جامعه تبدیل شده است. آمارثابت کرده است که 90درصد افراد روزانه حساب کاربریشان را در تلگرام بررسی میکنند ، این زمانی است که به طور معمول 30 درصد این کاربران دائما آنلاین بوده و جزوء افراد مسوولیتپذیر هستند و به محض دریافت پیام ، پاسخ آن را میدهند. می توان گفت که طبق آمار های گرفته شده زنان نسبت به مردان بیشتر این پیام رسان راچک می کنند . بیشتر کاربران در هر بار که به تلگرام سر می زنند تقریبا یک تا 20دقیقه زمان برای بررسی کردن پیام صرف میکنند و به نحوی در برخی از این افراد زمان اختصاص داده شده به یک ساعت نیز میرسد. آمار ها نشان می دهند که بیشترین زمان چک کردن تلگرام توسط کاربران بین ساعات 16 تا 22 می باشد .
تویتر
تویتر نیز یکی از شبکه های پر طرفدار در جهان می باشد . و به سبب برخی از محدودیت ها ، بیشترین و اصلی ترین طرفداران این شبکه اجتماعی ، خبرنگاران و سیاست مداران می باشند.
حضورپر رنگ خبرنگاران وسیاستمداران در توییتر و ارسال کردن اخبار در هر لحظه، باعث شد تا سرعت انتقال اخبار در این شبکه اجتماعی از خبرگزاریها هم جلو بزند و این شبکه را تبدیل به یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی در سراسر جهان تبدیل کند.
و همچنین عواملی مانند ، فیلتر شدن و کم رنگ بودن جنبه سرگرمی و انتشار عکس و فیلم در توییتر. این شبکه اجتماعی مورد استقبال در بین کاربران عادی قرار نگرفت .
و به خاطر اینکه تویتر جنبه ی اخباری دارد، این شبکه اجتماعی مورد توجه کاربران عادی ایرانی قرار نگرفت و فیلتر شدنش هم سبب شد تا به سرعت تعداد کاربران و طرفداران توییتر در ایران کاهش پیدا کند.
فیسبوک
فیسبوک که در ابتدا یکی از برترین شبکه های اجتماعی در ایران و سراسر دنیا بود و در واقع نخستین شبکه ای بود که استقبال بسیار زیادی از آن شد و همچنین به عنوان گسترده ترین شبکه اجتماعی موجود در اینترنت می توان فیسبوک را نام برد و می توان گفت که خیلی زود هم کاربران خود را از دست داد.
بیشترین زمان استفاده از فیسبوک در کشور ما ، سال ۱۳۹۰ بود که تعداد ۱۷ میلیون کاربر در فیسبوک عضو شده بودند که با آمدن شبکه ها دیگر فیسبوک کاربران خود را از دست داد.
با این وجود این کاهش کاربران فیسبوک فقط در کشور ما اتفاق نیفتاد و به نظر می رسید که فیسبوک به مرز اشباع رسیده است اما هنوز کاربرانی وجود دارند که از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند. برخی از کاربران از این پلتفورم ، مکانی برای ذخیره اطلاعات خودشان استفاده می کنند.
اینستاگرام
اینستاگرام یک رسانهی اجتماعی اشتراک گذاری عکس و فیلم است. برنامه اینستاگرام به کاربران این امکان را میدهد تا طیف گستردهای از مطالب مانند عکس، فیلم، داستان و فیلمهای زنده را بین کاربران به اشتراک بگذارند. همچنین اینستاگرام بخشی به عنوان IGTV دارد که برای فیلمهای با زمان طولانیتر راه اندازی شده است.
اینستاگرام به سرعت در حال رشد میباشد. می توان گفت که اینستاگرام اگرچه بیشتر مبتنی بر برنامه می باشد، اما کاربران می توانند از طریق نسخهی وب نیز به حساب کاربری خود دسترسی داشته باشند. این شبکه اجتماعی با امکانات مناسب و خصوصیت های منحصر به فرد خود خواهان زیادی در بین کاربران جوان تر دارد. در طی آمارگرفته شده،33 درصد کاربران در سنین 25 تا 34 سال و 32 درصد هم بین 18 تا 24 سال قرار دارند. این پلتفرم درنهایت توانست در ژوئن سال 2018، خود را به 1 میلیارد کاربر فعال ماهانه برساند.
همین سبب باعث شده که اینستاگرام به یکی از برترین شبکه های اجتماعی جهت کسب و کارها در جهان قرار بگیرد.
تامبلر
تامبلرنیز یکی دیگر از پلتفرمهای در حال رشد در رسانههای اجتماعی قرار دارد. تامبلر درواقع یک شبکهی اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن متن، فیلمها ، عکس، پیوندها، فایلهای صوتی و یک سایت میکروبلاگینگ و سایر موارد دیگر می باشد. مردم طیف وسیعی از موارد را در تامبلر از عکس های حیوانات گرفته تا عکسای هنری و مد بین کاربران به اشتراک میگذارند. همچنین کاربرها میتوانند به جوامع بپیوندند و برای توسعه ی ایده هایشان در گفتگوهای فرهنگی شرکت کنند.می توان گفت که تامبلر یکی از سایت های برتر در رسانه های اجتماعی می باشد که بیشترین کاربرد آن برای خودنمایی است و در بین نوجوانان از محبوبیت خاصی برخ وردار می باشد.
پینترست
پینترست (Pinterest) یک شبکه اجتماعی می باشد که تازه به بازار آمده است که در ماه مارس 2010 شروع به کار کرده است. و در این مدت کم به موفقیت بزرگی دست یافته و با روش های جدیدی که دارد توانسته است ، کاربران زیادی را شیفته ی خودش کند . پینترست یک شبکه ی اجتماعی مبتنی بر عکس می باشد که خیلی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
پینترست به یکی از قطب های انتشار عکس در دنیا تبدیل شده است. با استفاده از پینترست می توانید به تعداد بسیار زیادی برای خود آلبوم تصاویر درست کنید و آنها را بین کاربران به اشتراک بگذارید. می توان گفت که این سایت همانند یک تختهای از تصاویری می باشد که کاربران می توانند از سایر سایت ها که از آنها دیدن می کنند، سنجاق یا پین کنند.
در حال حاضر بیشتر از 70 میلیون کاربر فعال در این شبکه اجتماعی فعالیت می کنند که ، می توان گفت 85 درصد آنها را تنها زنان تشکیل می دهند و بیش از 9 میلیون کاربر هم از صفحه اختصاصی خود در فیس بوک وارد پینترست می شوند.
یوتیوب
به جرعت می توان گفت که یوتیوب بزرگترین و معروفترین وب سایت رسانه اجتماعی می باشد که هر روز ویدئوهای زیادی رو کاربران آن به اشتراک می گذارند. یوتیوب در 14 فوریه 2005 توسط سه کارمند تاسیس شد. یوتیوب در نوامبر 2006 توسط شرکت گوگل و با قیمت 1.65 بیلیون دلار خریداری شد. این برنامه ماهانه بیشتر از 1 بیلیون بازدیدکننده دارد و رتبه ی دوم موتور جستجوی معروف بعد از گوگل را دارد.
به عبارت می توان گفت که، یوتیوب فضایی جدید برای کشف و یادگیری و سرگرمی می باشد. هم اکنون، در یوتیوب یک میلیارد کاربر فعالیت می کنند و فیلمهایی با موضوعاتی نظیر فیلم های هالیوود و موسیقیِ فیلم ، تبلیغات ، فیلمهای آماتور، فیلم های مستند و آموزشی،… در آن قرار می گیرند.
یوتیوب در خیلی کشورها از جمله چین، مراکش، ترکیه، …. و همچنین در کشور خودمان نیز به سبب محتواهای نامناسب و مغایر قوانین کشوراسلامی فیلتر شده است.
ایران وب ست با تجربه و تخصص خود در بخش های مختلف از جمله طراحی، گرافیک، برندسازی، بهینه سازی و سئو، همواره در اندیشه جلب رضایت مشتریان خود بوده و بهترینها را برای شما آرزومندیم.
تیم تخصصی ایران وب ست با سالها تجربه در زمینه طراحی وب سایت و بهینه سازی ، آماده ارائه انواع خدمات دیجیتال به شما عزیزان در حوزه های مختلف میباشد.
امیدواریم مطالعه ی این مقاله برای شما مفید بوده باشد.